Zoosk : een chat site met een internationaal karakter

  • Ervaring : 7 / 10
  • Leeftijd : 18 / 10
  • 29 registraties
Bezoek Website

Zoosk.com is een website om ontmoetingen tussen singles mogelijk te maken.

Deze site biedt haar diensten aan om mensen te koppelen, zodat ze gemakkelijk andere singles kunnen vinden en tenslotte elkaar kunnen ontmoeten om elkaar beter te leren kennen. Zoosk.com is een internationaal bekende site die wereldwijd meer dan 25 miljoen leden heeft en meer dan 12 miljoen fans op Facebook en Twitter.

Deze datingsite wordt dan ook erkend door een groot aantal internetgebruikers en is als zodanig een referentie op haar gebied. Je kunt er op rekenen dat wanneer jij je inschrijft het je niet aan een groot aantal gebruikers zal ontbreken. Daarnaast heeft Zoosk een applicatie GSM ontwikkeld die in staat is voor degenen die het gedownload hebben, om naar singles te gaan zoeken die in hun buurt zijn. Op zeer eenvoudige wijze en in elk land waar Zoosk geïnstalleerd is, kun je ook chatten of zelfs meer als er sprake is affiniteit. Wat is een betere manier om singles tijdens je vakantie te ontmoeten? De vrijheid die deze toepassing je biedt is een groot pluspunt in vergelijking tot concurrerende merken, die slechts ontmoetingen kunnen aanbieden via internet.

Zoosk : Jouw gedrag en wensen.

Ben je moe van het steeds moeten invullen van lange vragenlijsten bij het registreren op dating sites? Zoosk.be ontwikkelde een moderne technologie, die het mogelijk maakt om je veel tijd te besparen bij jouw zoektocht. De grote kracht van deze dating site is namelijk dat zij een gedrags-compatibiliteit systeem tot je beschikking stelt, dat wil zeggen dat er op maat naar jouw ideale partner gezocht wordt. Zoosk pikt automatisch jouw smaak op door middel van je klikken en biedt je vervolgens die singles aan, die het meest met jouw wensen overeenkomen. Van daar uit zullen jouw ontmoetingen worden afgestemd op jouw persoonlijkheid en smaak en je zo veel tijd laten besparen.

Een maximaal aantal kandidaten aantrekken

Zoosk biedt een systeem aan dat alle abonnees in staat stelt om zichzelf naar voren te schuiven. Het is namelijk belangrijk om op te vallen als je een maximaal aantal kandidaten wilt aantrekken, om je kans te verhogen op het vinden van de juiste persoon onder een groot aantal van de geregistreerde leden.

Als je verlegen bent en het niet leuk vindt om op mensen af te stappen, zal deze functie je fantastisch helpen. Hoe meer je profiel zal worden geboost, hoe meer je populariteit stijgt en hoe meer gebruikers, die geïnteresseerd zijn in je profiel, contact met je op zullen gaan nemen. Bij elke impuls, zal Zoosk.com jouw profiel naar voren schuiven in de onderzoeksresultaten van die singles die in je buurt zijn en zul je dus merken dat het aantal bezoeken aan jouw profiel toeneemt en berichten aan jouw adres sneller binnenkomen. Het enige nadeel van deze functie is, dat het noodzakelijk is om je te abonneren op een premium lidmaatschap. Nochtans, kan het de moeite waard zijn voor degenen die niet het geduld hebben om lang te moeten wachten.

De draaimolen functie: snel en efficiënt.

Dit betreft een simpele en snelle manier om aan bepaalde leden te laten weten dat jij geïnteresseerd bent in hun profiel. Sterker nog, je zal een foto van een lid van Zoosk zien
met zijn leeftijd erbij vermeld en op de vraag “wil je hem ontmoeten? ” zijn er drie keuzes mogelijk; ja, nee of misschien. Slecht met één klik is het realiseerbaar om een persoon te laten weten dat jij haar aantrekkelijk vindt. Ook om vooral tijd te besparen met toch een maximale kans op het vinden van de juiste persoon, is deze functionaliteit heel praktisch.