Youforme: Een betrouwbare site dankzij profiel controle

  • Ervaring : 7 / 10
  • Leeftijd : 18 +
  • 30 registraties
Bezoek Website

Yourforme.com is een dating site voor mannen en vrouwen, waar wordt aangeboden om mensen te koppelen die een geliefde willen ontmoeten, een discrete relatie wensen of gewoon een praatje willen maken zonder verder te gaan. Dit is in principe hetzelfde als alle andere dating sites. Echter, Youforme onderscheidt zich door zijn profiel controle. Het is namelijk niet ongewoon dat op bepaalde datingsites sommige accounts vals zijn.

Controle van uw profiel is noodzakelijk

Hoe de goede van de slechte profielen te onderscheiden? De aanwezigheid van een foto kan een goed argument zijn, maar het is erg gemakkelijk om een foto te vinden op het internet, deze te plaatsen en zeggen dat zij jou weergeeft. Derhalve kunnen gebruikers worden misleid door valse profielen en zo hun tijd en geld verspillen. Om deze reden heeft Youforme een profiel certificering service.

Deze profiel certificering wordt handmatig uitgevoerd en daarom is er geen risico van fraude en ook geen risico dat men de bescherming te slim af is. Om je profiel te laten controleren is het simpelweg voldoende om twee foto’s te sturen: eerst  neem je een foto met de voorkant van je ID-kaart in de buurt van je gezicht en een tweede foto met je gezicht en de achterkant van je id-kaart. Deze foto’s zullen nooit openbaar worden gemaakt.

Zodra deze foto’s zijn gevalideerd door het team van Youforme zal je profiel een certificaat krijgen, die aan de andere leden bewijst dat jouw profiel betrouwbaar is (leeftijd, nationaliteit en profielfoto) en dus zullen zij sneller geneigd zijn om met je te willen spreken. Waarom niet beginnen met een goede basis!

You For Me gebruikt het principe van podia

Voor een groot aantal gebruikers van dating sites is het soms ontmoedigend om tijdens het verloop van de registratie door te zetten, als ze denken aan de concurrentie van andere gebruikers. Er zal natuurlijk altijd wel iemand mooier en aantrekkelijker dan jij zijn, wat jou sterk kan ontmoedigen.

Hoe meer giften, bloemen of bezienswaardigheden …

You for Me heeft een elegante oplossing gevonden om niet te verdwijnen in de grijze massa: het principe van de podia. Er zijn podia op basis van het aantal bezoeken aan jouw profiel en er zijn ook die nogal specifiek zijn, zoals die voor profielen die de meeste cadeaus, bloemen, chocolade, madeliefjes en cactussen hebben ontvangen. Het is in feite mogelijk alle typen objecten te sturen naar die persoon, die jij leuk vindt als haar profiel je niet onverschillig laat.
Hoe meer jij ontvangt, des te hoger stijg je in het klassement, wat weer de consequentie heeft dat je meer zal worden opgemerkt.

Geschikt om zich te onderscheiden van anderen

Echter deze geschenken zijn afhankelijk van de goodwill van degenen die hen sturen.

En aangezien het niet noodzakelijkerwijs de mooiste vrouwen of de mooiste mannen zijn die deze cadeaus verzenden, zou jij daarom meer kunnen ontvangen dan zij. Dus met deze giften, kun je je onderscheiden van alle andere, om meer mensen aan te trekken die jouw profiel bezoeken en daardoor meer ontmoetingen te hebben.

Het sleutel-deursysteem: 5 in totaal

Yourforme ontwikkelde een nogal nieuw concept, het deuren systeem. Maar wat is dit? Je profiel zal 5 verschillende deuren hebben, die elk bij opening informatie over jou bevatten. Het probleem van dating sites is dat soms bepaalde gebruikers ietwat discreet willen blijven, hetzij door angst voor vrienden in hun directe omgeving of door andere een beetje minder nobele redenen.

Daarom heeft Youforme een eenvoudig systeem ontwikkeld, waarmee je kunt bepalen wie een aantal van jouw gegevens en vooral van de meer persoonlijke data kan inzien. De eerste deur is toegankelijk voor alle gebruikers van Yourforme, want het bevat algemene informatie. Voor de andere deuren moet er om de sleutels gevraagd worden. De tweede deur geeft toegang tot jouw foto’s, de derde aan je video’s, de vierde tot je vragenlijst van Youforme en de vijfde poort bevat je persoonlijke gegevens.

Dus, naar aanleiding van je contacten en ontmoetingen kun je  ervoor kiezen om steeds meer informatie met mensen te delen die je echt bevallen en degenen waar je geen interesse in hebt, niet toe te laten tot je intieme data. Het deuren systeem is niet alleen praktisch, het vormt een romantische hulpmiddel waarmee je je niet hoeft te vervelen!