Vivastreet.be: Gratis vriendschappelijke advertenties

  • Ervaring : 7 / 10
  • Leeftijd : 18 +
  • 23 registraties
Bezoek Website

Vivastreet is een veilingsite als elke andere. Je kunt hier online een advertentie aanbieden voor een object dat je wilt verkopen of een dienst die je wilt verlenen. Uiteraard is het ook mogelijk om dating annonces te plaatsen, dat wil zeggen vriendschappelijke advertenties om zo nieuwe vrienden te maken of gewoon simpelweg te kunnen praten met andere personen. Deze platvorm heeft hiervoor een ruimte gecreëerd met de naam “uit het oog verloren vrienden” Deze gelegenheid biedt zowel ruimte aan om te kunnen daten alsook ruimte voor het herenigen van dierbare mensen die elkaar uit oog hebben verloren en de wens hebben elkaar weer terug te zien.

De dynamiek van de site belicht

Nu, na haar oprichting in 2010, is deze originele Franse site erg populair geworden. Vivastreet heeft het voordeel de ruimte op haar site 100% gratis aan te bieden.

Elke dag online geplaatste oproepen

Eén enkele blik op de website pagina is voldoende om te zien dat de advertenties regelmatig bijgewerkt worden. Deze site is een knooppunt waar talrijke bezoekers dagelijks iets posten. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om nieuwe teksten te vinden. Hier staat tegenover dat jij daarom ook jouw zoekertje zeer regelmatig moet actualiseren om grote kans te maken om nieuwe vrienden te vinden.

Zoekertjes

De advertenties zijn eenvoudig en kort. De meeste ingeschreven personen maken hun verlangens in een paar regels kenbaar: Of het nu gaat om vriendschappelijke of serieuze ontmoetingen. Wij bevelen met klem aan om ook een foto te plaatsen.
Op deze manier maak je bij Vivastreet.be 200% meer kans dat iemand contact met jou op zal gaan nemen.

Vivastreet.be: Welke mogelijkheden?

Er zijn een groot aantal advertenties op deze site. Soms is het moeilijk om onderscheid te kunnen maken tussen een vriendschappelijke aankondiging of een gewone advertentie.
Jouw e-mailadres wordt opgeslagen, zodat ze commerciële e-mails aan jou kunnen sturen. Door het ontbreken van een beheerder is er grote kans op misleiding en het aantrekken van criminelen. Bovendien weet je niet altijd met wie je echt praat, omdat een profielfoto niet verplicht is. Kort samen gevat, Vivastreet heeft het voordeel om gratis plaats voor vriendschappelijke advertenties aan te bieden.

Dit is het verschil met andere Belgische sites. Wie gratis zegt, zegt helaas tegelijkertijd weinig klantenservice en heel veel reclames (zodat ze uiteindelijk toch op een andere manier vergoed worden).

Onze raad: Wij adviseren jou om toch je tekst te plaatsen (zonder al te veel persoonlijke informatie zoals je telefoonnummer) en dan afwachten wat er gebeurt. Wie weet … je zou verrast kunnen worden door het resutaat.