Victoria Milan: Dating site voor getrouwde personen

logo-victoria-milan
  • Ervaring : 7.5 / 10
  • Leeftijd : 25 +
  • 60 registraties
Bezoek Website

Victoria Milan heeft een oplossing gevonden, want er is namelijk geen enkele reden dat slechts alleenstaande mannen en vrouwen mogen daten: de creatie van een dating site speciaal voor gehuwde mannen en vrouwen.

Dit lijkt misschien vreemd op het eerste gezicht, zelfs immoreel. Maar alle paren zijn niet hetzelfde, een ieder heeft zijn eigen leefstijl, denkt anders en daardoor zijn er bepaalde koppels, die bijzondere kenmerken kunnen hebben. Het kan ook een verlangen zijn om de gedoofde vlam, die vroeger harten veroverde terug te vinden, of gewoon alleen voor sommige emoties die niet meer per se gevonden worden in het huwelijk.

Tenslotte is het ook mogelijk dat mensen een bevestiging zoeken dat ze nog steeds aantrekkelijk gevonden willen worden zonder de sprong te wagen. Waarom zou je dat niet op een discrete datingsite zoeken? We leven tenslotte maar één keer. Victoria Milan geef je de mogelijkheid jezelf opnieuw te ontdekken, zonder meteen je bestaande relatie op het spel te zetten.

Victoria Milan : “Ons motto: absolute discretie”

Victoria Milan is een dating site voor getrouwde of verloofde personen, die op zoek zijn naar een discrete relatie. In deze omstandigheden, is het dus belangrijk om hulpmiddelen tot je beschikking te hebben, waardoor je zo onopvallend mogelijk blijft, zodat je huidige partner het niet ontdekt

Een profiel dat je kunt verbergen

Victoria Milan is zich hiervan bewust en biedt jou vele hulpmiddelen aan, waarmee je kunt voorkomen dat je op heterdaad gepakt wordt. Om te beginnen is jouw profiel anoniem en daarom is het niet mogelijk om jou te identificeren. Nochtans is het vaak nodig om een foto te plaatsen, zodat anderen weten hoe je er echt uitzien.

Opnieuw heeft Victoria Milan hier een oplossing in voorzien, aangezien zij een manier heeft ontwikkeld om een deel van het gezicht onscherp te maken. Vervolgens is het mogelijk om slechts enkele foto’s aan het publiek te tonen en andere plaatjes enkel aan diegenen, waarmee je de meeste affiniteit hebt. Met de privé optie knop kun je foto’s die je niet wilt verspreiden onder een breed publiek selecteren, zodat zij alleen toegankelijk zijn voor bepaalde mensen. Degenen die deze foto’s mogen bekijken moeten jou eerst een wachtwoord vragen, waardoor je naar eigen goeddunken dit kunt aanvaarden of dit simpelweg kunt weigeren.

Een “paniek” knop als je verrast wordt door je partner

Daarnaast heeft Victoria Milan een paniekknop ontwikkeld. Deze is ontworpen voor je vrouw of je man, zodat hij/zij je niet verrast op deze site. Hiermee, als je deze knop indrukt, zal jouw sessie zo snel mogelijk beëindigd worden en word je doorgestuurd naar een andere site, wat je een goed excuus zal geven in zijn/haar ogen. Tot slot en in dezelfde lijn, als je vergeet uit te loggen zal Victoria Milan het na een bepaalde tijd voor je doen en word je omgeleid naar een andere site. Het zal dus heel moeilijk zijn om je op heterdaad te betrappen!

Een optie om jouw zichtbaarheid te vergroten

Victoria Milan biedt jou de mogelijkheid aan om jezelf te onderscheiden door het opvoeren van jouw profiel. Immers, op dit moment is het belangrijk om opgemerkt te worden en bij een maximaal aantal personen in de smaak te vallen. Het paradoxale van deze website is, dat het ook belangrijk is om relatief onopvallend te zijn om niet ontdekt te worden door je eigen man of vrouw.

Deze discretie snijdt echter aan twee kanten, want als je te veel in de schaduw blijft zal niemand jou opmerken en zal je dus moeite hebben om mensen te ontmoeten die aan jouw wensen voldoen.

Victoria Milan heeft echter overal rekening mee gehouden: met het hele privacy-beleid zoals dat is ontwikkeld op deze site, wordt je profiel wel naar voren geschoven, maar ook weer niet zo ver dat je een beroemdheid wordt. Je zal daarom opvallen bij een groot aantal gebruikers, terwijl je profiel zeer discreet blijft. Dit is een dus zeer praktische manier, die je niet in de steek zal laten.

Een premium optie voor nog meer functies.

Victoria Milan, heeft zoals op de meeste dating sites, in de mogelijkheid voorzien dat je je kunt in schrijven op een premium-abonnement, waardoor je toegang krijgt tot veel meer functies. Je kunt bijvoorbeeld deze zoekcriteria gebruiken om geavanceerd te zoeken, het verzenden en ontvangen van knipoogjes, het starten van een chat met andere leden die online zijn.

Deze instrumenten zullen je leven sterk vergemakkelijken bij je zoektocht of om tot een resultaat te komen. Dankzij deze premium functie is het bovendien ook mogelijk om virtuele geschenken te sturen naar personen van jouw keuze. Zo kun je dus opgemerkt worden als een echte romanticus. Dit kan bij een aantal van jullie bepaalde herinneringen oproepen, zoals het begin van een mooi liefdesverhaal en alle emoties, die ermee gepaard gaan.

Tot slot, nog een functie waarmee je kunt zien, welke mensen je profiel hebben bezocht. Op deze manier zal jij geen kans missen, zelfs de meest timide gebruikers niet, die jou zelf niet direct durven te benaderen. Wij wensen jou fijne ontmoetingen toe.