Rendez-vous.be : één van de oudste websites van België

logo rendez vous
  • Ervaring : 6.5 / 10
  • Leeftijd : 25 t/m 40
  • 50 registraties
Bezoek Website

Rendez-vous.be is een dating site voor het vinden van zowel een partner of vrienden. Tussen de functies waar je toegang tot zal hebben, zijn er die het merendeel van andere dating sites ook bieden, daarnaast zijn er echter andere mogelijkheden die uitblinken door hun originaliteit.

Het is namelijk mogelijk om je foto’s aan te passen, een afspraak op een muur te schrijven, om de openbare activiteiten van je contacten te volgen, toegang tot de meest bezochte profielen, deel te nemen aan enquêtes, het organiseren van evenementen, etc. Rendez-vous.be heeft een mobiele app. die het mogelijk maakt om handig contact te houden met je vrienden en even bij te praten, onafhankelijk van de locatie of het tijdstip van de dag. De site onderscheidt zich door z’n streven naar vernieuwing en door de diversiteit van z’n opties die het gemakkelijk maken om gebruik te maken van de vele opties en zich daarmee aan te passen aan jouw smaak.

Een website die haar leden aanmoedigt elkaar te ontmoeten.

Soms is het moeilijk om een afspraak aan te maken met een single die je bevalt. Schuchterheid, verlegenheid, vrees dat een voorstel te overhaast genomen wordt en vele andere redenen kunnen je verlammen om een eerste stap te zetten naar de werkelijkheid. Voorts is het voor jou ondenkbaar, of op zijn minst risicovol je een afspraak voor te stellen met mensen, die je nog nooit gesproken hebt.

Evenementen gedurende het hele jaar.

Om dit probleem op te lossen, heeft Rendez-vous.be een rubriek op haar website gecreëerd, die je helpt om te ontdekken en je deel laat nemen aan evenementen georganiseerd door de ingeschreven vrijgezellen op deze site. Het doel is om ontmoetingen te organiseren en daarmee het virtuele te veranderen in realiteit. Bovendien is het mogelijk om te zien wie er aanwezig zal zijn ruim voor de datum van het evenement, maar tevens om met deze personen in contact te treden. Zodoende zijn deze gebeurtenissen een goed excuus voor singles om elkaar te ontmoeten en zijn of haar soulmate te vinden, aangezien voor bepaalde evenementen zoals bijvoorbeeld concerten ieder zijn muzikale smaak kan laten zien.

Evenementen om vrienden te maken en misschien meer…

Verder kun je via deze mogelijkheid naar feestjes zonder vrienden mee te brengen en dit kan een goede manier zijn om mensen te ontmoeten in een stad waar je net naar verhuisd bent. Voorgestelde gebeurtenissen hangen af van de smaak van de gebruikers van de site, je kunt bijvoorbeeld een film gaan zien, een drankje nemen in een bar met een pooltafel, naar een concert, theater, restaurants etc. gaan. Dus als je dat iets lijkt, aarzel dan niet om je te registreren.

Nochtans: Een beetje vreemd blog op de site?

Vrij recent, is rendez-vous.be begonnen met het schrijven van een blog. Het bevat een aantal tabbladen die bedoeld zijn om je te helpen welke artikelen je wilt lezen. Evenwel, staan er onder het kopje psycho, sommige items die een beetje dubieus zijn als “de relatie met de ex” en “Is echtscheiding de toekomst? “.

Bijdrages van professionals?

Hoe kun je de volgende artikelen vertrouwen? Inderdaad, het is niet vermeld dat de artikelen geschreven zijn door vakmensen in de psychologie, noch zelfs door iemand die is gekwalificeerd. Daarom is het belangrijk om afstand te nemen van de items die je kunnen beïnvloeden je geld uit te geven zonder aan het einde succesvol te zijn om een goede (mannelijke of vrouwelijke) partner te vinden. Op dezelfde manier, onder de rubriek liefde, kun je je ervaring verzachten door het lezen van “waarom het zo goed was, maar daarna zo verkeerd is geweest? ” of ” vermoeidheid van het paar.” Veel vragen die je waarschijnlijk zal hebben!

Twijfelachtige bijdrages …

Tot slot, is er een rubriek “sex” opgenomen. Het gaat in dit laatste onderwerp over iets ruwere en minder objectievere berichten. Sterker nog, men kan lezen dat “je lekker laten pijpen binnen het bereik is van iedereen” en eveneens ” je voelt de hitte van het sperma in de mond: Men spuugt het niet ineens met afschuw in de lucht. Deze tips zijn totaal misplaatst en kunnen shockeren, vooral omdat op geen enkel moment wordt gewaarschuwd voor de vulgaire inhoud naar minderjarigen. Voorzichtigheid is daarom onze beste advies.