RelatiePlanet : Romantische en vriendelijke ontmoetingen

logo relatieplanet
  • Ervaring : 9.3 / 10
  • Leeftijd : 18 +
  • 116 registraties
Bezoek Website

RelatiePlanet.be is een ontmoetings-site die toegankelijk is voor iedereen. Of je nu een koppel, getrouwd of single bent, hier kan iedereen elkaar ontmoeten. Deze site biedt niet alleen maar dating partners, maar tevens ook gewoon de mogelijkheid om echte of online vrienden te maken. Vanaf het moment dat je je inschrijft, moet je aangeven wat je zoekt op deze site: chatten, vrienden maken, mensen ontmoeten, vinden van een geliefde, trouwen, een avontuurtje, een one night stand, enz.

Wat je keuze ook is, deze zal op je profiel verschijnen, zodat andere gebruikers van de site van RelatiePlanet.be dit kunnen zien. Hiermee worden verrassingen voorkomen, omdat iedereen zal weten wat je wensen zijn en waar je dus geen zin in hebt. Waarom zou je zo niet proberen de eenzaamheid te doorbreken, die zo aan je knaagt? Een dating site kan je veel troost bieden en virtuele vriendschappen kunnen hier eenvoudig genoeg ontstaan. Bovendien zijn er bij RelatiePlanet een heleboel mensen ingeschreven, gemiddeld zijn er meer dan 1.500 gebruikers ingelogd en al miljoenen berichten verzonden. Jij zult waarschijnlijk ook genoeg kunnen vinden om je wensen te vervullen.

Een manier om op te vallen

Het overkomt ons allemaal wel dat je om de één of andere reden aarzelt om je te laten registreren op een dating site. Waaronder bijv. misschien een aantal van jullie, die vinden dat je uiterlijk niet per se voordelig is, terwijl er wel een foto van jou bij je profiel moet en het je daarom niet lukt om iemand te ontmoeten. RelatiePlanet.be biedt een oplossing om niet meer bang te hoeven zijn voor deze vooroordelen. Sterker nog, deze site is dusdanig georganiseerd, dat je gemakkelijk opgemerkt kan worden.

Ten eerste heeft Relatie Planet een knop aan de onderkant van jouw foto opgenomen, waar de mensen die je pagina bezoeken kunnen klikken en stemmen. Hiermee kun je opvallen en het zal jouw vertrouwen in jezelf herstellen, aangezien, zoals uit de hoogte van de stemmen zal blijken, je afbeelding veel mensen zal bevallen.

Daarnaast, dankzij de stemmen, zal jouw profiel stijgen in de ranglijst van leden en zal je misschien de topposities bereiken. Dit zal je, wat er ook gebeurt, in een goede positie brengen ten opzichte van degenen die jou leuk vinden. Namelijk, hoe meer positieve stemmen je krijgt hoe meer gebruikers die je profiel bezoeken, een goed beeld van je te zien krijgen en velen zullen dus gemakkelijker met jou in contact willen treden.
Dus vergeet je vooroordelen, en probeer het!

RelatiePlanet.be : Jouw privéleven online

Wens je discretie op een dating site? RelatiePlanet.be heeft rekening gehouden met deze behoefte door je de mogelijkheid te geven om een album met privéfoto’s te creëren.
Het is namelijk niet altijd maar vanzelfsprekend om je te registreren op een dating site uit vrees mensen te ontmoeten die je al kent, of misschien vanwege de reputatie die je erdoor kunt krijgen.

Gemachtigde discretie:

Omdat dating sites niet per definitie een goede reputatie hebben bij de mensen om je heen, bijvoorbeeld omdat ze denken dat het belachelijk is of gewoon alleen gemaakt voor ontmoetingen van één nacht, kan discretie een belangrijke eis zijn. Er wordt op www.RelatiePlanet.be dringend verzocht om een foto van jezelf te plaatsen, anders zal het niet mogelijk zijn om toegang te krijgen tot bepaalde functies van deze website.

We hebben geprobeerd om een foto met daarop slechts ballonnen te plaatsen, om te zien of er echt een controle van foto’s is. Het gevolg was in minder dan 5 minuten duidelijk, door schorsing van onze lidmaatschap.

Tip: Maak privé album

Hoe kun je dan de noodzaak van een foto van jezelf met de behoefte aan discretie combineren?
RelatiePlanet biedt aan om één foto te laten zien en voor de rest maak je een eigen privéalbum waarin je meer foto’s in kan zetten, waardoor men je beter leert kennen.
Dit privé album zal alleen toegankelijk zijn voor de personen die jij kiest. Derhalve heb je niets meer te vrezen!

Gelegenheid om een gratis abonnement te verkrijgen

Het nadeel van deze datingsite is, dat het niet heel veel functionaliteiten biedt, behalve als je je abonneert op een premium lidmaatschap. Dus, sommige opties zijn alleen beschikbaar bij de aankoop van een premium lidmaatschap. Tegelijkertijd geeft Relatie Planet je wel de kans om een gratis abonnement te krijgen!

Kopieer gewoon een link van deze website en verspreidt deze, in het bijzonder door middel van e-mails, een website, of in sociale netwerken, om zoveel mogelijk mensen te bereiken.
Telkens wanneer een persoon een premium membership neemt door jouw doorverwijslink aan te klikken, zal jij 10 dagen gratis een abonnement ontvangen. Dit bespaart je veel geld!