Parship.be - Gericht op personen van middelbare leeftijd

parship-be
  • Ervaring : 8 / 10
  • Leeftijd : 30 +
  • 136 registraties
Bezoek Website

Als één van de marktleiders biedt Parship.be in België de mogelijkheid om een serieus en hoogwaardige platform op het gebied van online dating te vinden. Deze site, al enkele jaren geleden opgericht, biedt interessante diensten aan, versterkt door het bekende en gerenommeerde persoonlijkheidsonderzoek bij de inschrijving en natuurlijk de krachtige zoekmachine. Sterk door haar internationale profiel, begint Parship met een persoonlijkheidstest bij je inschrijving.

Dit is niet nieuw in België, maar deze dating site was wel de eerste om dit voor te stellen. Deze toets helpt je om meer te weten te komen over jezelf en wat je online zoekt: Welk type vrijgezel bent je en wie zoek je? Zij staan garant voor een serieuze ontmoeting. Geen zinloze inschrijving, want deze website geeft je de garantie dat zij je zal helpen door het proces heen, totdat je je geliefde hebt gevonden.

Een nuttige persoonlijkheid test voor een ontmoeting

Waar hebben we het over? Hier vind je enkele vragen, die zijn gesteld tijdens je registratie op deze dating site. Parship geef je de mogelijkheid om basisvragen over jezelf en wat je wilt van de ander, eerlijk te beantwoorden. Dit om jezelf beter te begrijpen en om je vervolgens veel beter te kunnen adviseren. Wij raden je sterk aan deze test niet te overhaasten. Natuurlijk kun je bij je profielomschrijving informatie over je karakter geven en over wat je zoekt. Maar denk er in eerste instantie vooral aan dat andere singles ook 10 gratis be2 contacten zullen ontvangen en dat jij daar misschien bij bent?

Parship : Psychologische vragen gebaseerd op 30 jaar testen

Deze test duurt iets langer, dat geven wij toe.

De test geeft echter beslist een eerste indruk van je persoonlijkheid aan de zoekmachines van deze site. Deze zullen gebruik maken van je antwoorden om je met singles te matchen die op jou lijken. Allerlei meerkeuzevragen vragen passeren de revue: Rook jij? Hoe handel je tijdens een onderbreking … En ook wat vage vragen, met een afbeelding, zoals hierboven. Houd in gedachten dat de servers van Parship zeer krachtig en zeer efficiënt zijn.

Zij zijn gebaseerd op meer dan 30 jaar lange psychologische kennis op het vlak van de liefde en verleiding. De deskundigen hebben dit opgebouwd met als doel om je te helpen.

De na de test voorgestelde contacten

Wanneer je je registreert, ontvang je een lijst van 10 vrijgezelle leden, die mogelijk bij jou passen. Deze lijst van Parship is gebaseerd op de antwoorden, die je eerder hebt gegeven tijdens de persoonlijkheidstest. Deze test is verplicht om toegang te krijgen tot deze datingsite. En inderdaad: hij filtert tijdens zijn onderzoek op singles die voor een serieuze ontmoeting gaan of niet. Het idee is dat degenen die niet de moeite nemen om deze vragenlijst in te vullen ook niet oprecht op zoek zijn naar een partner. Een ontmoeting is op Parship eenvoudig geregeld. Deze zoekmachine is krachtig en kan je in contact brengen met duizenden mannen en vrouwen in België. Op een eenvoudige manier kun je een premium pakket krijgen als je wilt kunnen profiteren van geavanceerde functies.

Efficiënte mogelijkheden om een ontmoeting mogelijk te maken

Door het krachtige zoekhulpprogramma biedt deze datingsite ook verschillende functionaliteiten. Je vindt er o.a. een tijdschrift en een blog die je allerlei tips geven, zodat je online prima je weg kunt vinden. De mogelijkheid om te zien wie je profiel heeft bezocht is ook interessant voor verlegen mensen, die niet weten hoe je online een gesprek moet starten: het kan misschien al tot een eerste toenadering leiden? Gebruik deze functies veelvuldig, ze geven een geweldig voordeel voor je resultaat online.

Een met zorg gemaakte persoonlijke beschrijving

Alleenstaanden geregistreerd op Parship zijn veeleisend. Je wordt gevraagd om een korte beschrijving van jezelf te geven en wat je zoek online te voltooien. Vergeet deze twee punten niet. Ze zijn erg belangrijk om online te slagen en een eerste romantisch afspraak te krijgen.

Dit geldt ook voor de profielfoto die, samen met je hele profiel, aantrekkelijk en goed geformuleerd moet zijn. Als dat niet zo is kan het gevolg zijn dat serieuze singles niet meer dan 10 seconden kijken, waardoor je het risico loopt dat ze dan geen contact met je opnemen.