Meetic: Een internationaal gerenommeerde site

logo meetic
  • Ervaring : 8.6 / 10
  • Leeftijd : 18+
  • 48 registraties
Bezoek Website

Meetic is een website die mensen met elkaar in contact brengt, die graag anderen willen ontmoeten om samen verder te gaan. Nadat je gratis registratie is voltooid, vind je andere singles die jou graag willen ontmoeten. Omdat Meetic een bekend en goed gerenommeerd merk is, hebben veel mensen zich al geregistreerd op deze site en zal het je niet aan kandidaten ontbreken.

Meetic: Een eenvoudig hulpmiddel voor serieuze ontmoetingen

De zoektocht naar alleenstaanden is erg speels en is gemakkelijk te begrijpen. Je kunt je zoekopdracht met vele criteria filteren zoals haarkleur, lengte, gewicht, beroep, religie. Zelfs een beetje meer originele criteria zoals een selectie voor personen die op dezelfde dag jarig zijn als jij is mogelijk. Je beschikt dus over algemene, fysieke en criteria betreffende levensstijl. Omdat het allerbelangrijkste is de persoon te kunnen vinden die het best bij je past te, past Meetic zich bij deze criteria aan jouw prioriteiten aan.

De functie “Daily 6”: Een online voordeel

Wie heeft er niet geaarzeld om te praten of gedurende enkele minuten nagedacht, alvorens in gesprek te gaan met een onbekende vanwege zijn verlegenheid? De angst voor afwijzing kan soms een aantal mensen ontmoedigen, terwijl het niet 100% zeker is dat het niet zou werken! Om dergelijke bezwaren weg te nemen, heeft Meetic een oplossing gevonden.

Elke dag zet Meetic.be de profielen van 6 verschillende mensen prominent op zijn site. Voor de mensen die hiervoor zijn gekozen en die mee willen doen vergroot dit de kans op meer ontmoetingen en de mogelijkheid om een ideale partner te vinden. Dit is vooral handig voor mensen die liever op de achtergrond blijven. “6 Daily” stelt hen in staat om berichten van geïnteresseerde personen te ontvangen. Dus, geen behoefte om zelf de stap te moeten nemen om te proberen anderen te leren kennen, want het zijn vooral degenen die jouw profiel bekijken die eerste stap zullen maken. Een voordeel ten opzichte van andere dating sites!

De mogelijkheid om te switchen ; Meeting Affinity.

Diegenen die gebruik willen maken van Meeting Affinity krijgen daarvoor toegang door een paar simpele muisklikken. Het volstaat om een enkele korte vragen te beantwoorden over onder andere, je smaak, je persoonlijkheid, wat je zoekt in je partner etc. Hierdoor kun je onder andere meer begrijpen over wat je precies zoekt bij de man of vrouw die je zoekt. Je krijgt, door de best gedetailleerde vragenlijst, een goed idee van jouw ideale partner. Deze affiniteitstest duurt ongeveer 15 minuten en is heel eenvoudig. Het komt misschien een beetje ingewikkeld over, maar het gaat erom om op een goede manier te beginnen. Wees geduldig, wie zoekt zal uiteindelijk ook vinden.

Een premium account met veel voordelen.

Meetinc.be stelt een premium account voor aan al zijn deelnemers. Hiermee krijg je toegang tot nieuwe functies om met meer kans van slagen te zoeken naar de persoon, die het beste bij je past.
Tussen de voordelen vind je onder meer de mogelijkheid om e-mails uit te wisselen of te praten met personen van jouw keuze op een chatbox. Tegelijkertijd kun je personen blokkeren die je niet interesseren. Hieronder vind je de vergelijking tussen de premium en de gratis inschrijving.