Hug Avenue: Een sociaal netwerk veelbelovende site

  • Ervaring : 7 / 10
  • Leeftijd : 18 +
  • 26 registraties
Bezoek Website

Hug Avenue, een gloednieuwe website in België, begint al aardig zijn stempel te drukken!
Gemodelleerd naar sociale netwerken zullen vaste bezoekers van Facebook geen moeite hebben, om te begrijpen hoe het werkt.

Geregistreerde leden hebben hier een profiel met een beschrijving van zichzelf, hun verlangens en wat zij nodig hebben (vriendschap, liefde, kinky ontmoetingen, enz.)
Er is een maximum aan informatie, die alle geregistreerde leden in staat stelt om een beeld te vormen van een bepaald persoon.

Daarnaast is het erg handig dat jij bovendien kunt zien op welke manier jouw profiel verschijnt in de ogen van andere leden. Het gebruik is heel simpel en zeer direct, wat zeer interessant is voor die vrijgezellen, die besluiten zich voor het eerst te laten inschrijven op een dating site.

Maar dat is nog niet alles, want HugAvenue ontwikkelde eveneens andere functionaliteiten voor haar abonnees. In feite kan je andere leden verzoeken om nog meer foto’s up te loaden, een presentatie aan jouw profiel toevoegen, etc. Dit zal ervoor zorgen dat je op een eenvoudig manier opvalt en om aan die persoon met wie je iets wil uitwisselen te laten zien dat jij in zijn profiel geïnteresseerd bent.

Praktische signaleringen om te weten bij wie jij in de smaak valt.

Door middel van een speciale functie die Hug Avenue ontwikkeld heeft, word je op de hoogte gebracht door een alarm dat iemand je profiel bezoekt. Dit stelt je in staat om verschillende dingen te weten komen, die je zouden kunnen interesseren. Allereerst krijg je door het ontvangen van dit signaal direct de gelegenheid om te weten te komen wie geïnteresseerd is in jouw foto en je beschrijving.

Dit is dus een eerste aanwijzing voor een eventuele ontmoeting. Daarnaast, als je het profiel van deze persoon zelf ook al geconsulteerd hebt, weet je door het ontvangen van een alert van deze persoon, die jouw profiel ook geraadpleegd heeft, dat deze persoon idem dito een beetje meer over jou wilt te weten komen.

Omdat je soms nu eenmaal oplettend moet zijn voor de kleinste tekens om niet het risico te lopen een mooi liefdesverhaal mis te lopen, maakt deze functie jouw leven iets gemakkelijker.

Een premium-functie voor de meest gemotiveerden.

Door een abonnement met een premium lidmaatschap te nemen bij de Hug Avenue site, bieden zij ingeschrevenen de mogelijkheid aan, over te gaan naar een hogere snelheid met nieuwe functies. Deze premium-functie is niet noodzakelijk, aangezien het mogelijk is om 4 berichten te sturen over  de T’chat, om 15 profielen te bezoeken per dag en de foto’s van de andere leden te bekijken. Nochtans, kan het Premium abonnement interessant zijn voor de meer gemotiveerde leden. Je bent dan namelijk in staat om je eigen commentaar bij een foto te plaatsen, berichten te verzenden, te navigeren in onzichtbare modus, om onbeperkt te Tchatten met een lid en het bekijken van alle foto’s van de andere leden.

Op deze manier zult je veel meer middelen tot je beschikking hebben om de juiste partner (s) te vinden. Hoewel de prijs een beetje aan de hoge kant is, krijg je de mogelijkheid om een abonnement te nemen voor slechts twee weken, wat niet het geval is bij andere dating sites. Met dit tijdelijke abonnement ben je in staat om je een redelijk idee te vormen over
deze site en voor de leden die dat willen is het mogelijk te besluiten een abonnementsverlenging te nemen.