Forcegay : Flirten boven alles - In ontspannen speer

  • Ervaring : 7 / 10
  • Leeftijd : 18 +
  • 35 registraties
Bezoek Website

Het belangrijkste voordeel van homo Forcegay is dat het de volledige inhoud van een typische dating site aanbiedt, maar in enkele opzichten vermijdt het de te serieuze -en te formele kant ervan. In plaats daarvan heeft deze originele website de tendens om vrij “ontspannen” te zijn.

Neem je tijd, praat hier met singles, maak vrienden, ontmoet kennissen en liefdes, maak een afspraak voor een avondje uit of tijdens de dag. Forcegay, is een beetje van alles gecombineerd en het werkt! Uitgegroeid tot één van de grootste sociale sites in België kunnen wij jou, als marktleider van dit land, homoseksuele ontmoetingen aanbieden. Je zult merken dat jammer genoeg het lesbische aandeel nog niet ontwikkeld is. Het zal nog even duren, voordat je online plezier kunt hebben, dames.

Interessante Gay Chat functies

Deze functies: email, webcam chat, zijn echt interessant en atypisch voor een homoseksuele datingsite: in België wordt het op dit moment in elk geval weinig aangeboden. Hou er in ieder geval rekening mee dat er vragen worden gesteld of je een korte of lange termijn relatie wilt.

Voordat je contact hebt met mannelijke singles is dit zeer handig om je niet te vergissen. Forcegay biedt overigens als zodanig dezelfde functies aan als alle andere platformen. Zijn uiterlijk heeft echter een duidelijk verschil; Eindelijk een site met een stijlvolle look, zonder advertenties, waarvan de laadtijd correct is.

Speed Date: Deze functie maakt het verschil

Het is online nu heel trendy: Op basis van een profiel foto, een naam en de stad waar de geregistreerde leden wonen, moet je aangeven of je met de man in kwestie wil flirten. Hier, moet je antwoorden: “Nee, dank je” of “Kus” (dit is toch schattig, niet?).

Dit klinkt misschien belachelijk voor sommigen, maar het is een goudmijn voor anderen, vooral degenen die worstelen om een schriftelijk bericht of chatsessie te starten. Naar onze mening: Met nu nog slechts een kleine basis in België heeft Forcegay baat bij het imago en technologie van de Prelink groep die gerenommeerd is op dit gebied. Zij zullen zonder enige twijfel binnenkort met nog betere gerichtere technologie gaan komen.