Elite Dating : Serieuze Dating door affiniteit

banniere elitedating
  • Ervaring : 7 / 10
  • Leeftijd : 28 +
  • 90 registraties
Bezoek Website

Volgens ons is EliteDating.be momenteel één van de beste dating sites in België. Betrouwbaar en van hoge kwaliteit, biedt deze site een hartelijk, eenvoudig en gebruiksvriendelijk platform om de zoektocht door singles gemakkelijk en in vertrouwen uit te voeren. Uitsluitend bestemd voor personen van 28 en ouder, biedt Elite Dating je, na je online registratie, een persoonlijkheidstest aan.

Dit zijn een aantal vragen om meer informatie over jou en je liefdeswensen te vergaren. Deze site helpt je uitvoerig tijdens je zoektocht, zodat jij online vindt, waarnaar je het meest op zoek bent.

Een serieuze dating site die naar je luistert

Elite Dating onderscheidt zich van andere online dating services door haar  klantenservice aan de ene kant en haar persoonlijkheid test aan de andere kant. Het concurrentievoordeel van deze site is voornamelijk gebaseerd op deze twee punten. Ten eerste zal een team van psychologen en professionals je helpen wanneer je je gaat registreren:
Zij zullen je adviseren en raad geven hoe je verder moet gaan, met je zoektocht naar je partner. De eerste stap is namelijk cruciaal: het gaat er hier in eerste instantie om tijdens deze test matches te vinden om later je beschrijvende profiel te voltooien.

Op dit punt  helpt de klantenservice. Als je niet zeker bent, stuur je hen een email en zij geven jou dan praktische tips. Deze toets, die hieronder meer in detail beschreven wordt, is het resultaat van jarenlange ervaring op het gebied van kennismakingen.

Je kunt zo profiteren van alle deskundigheid die Elite Dating je gratis ter beschikking stelt. Dit sterk ontwikkelde systeem stelt je in staat om in contact te komen met een dozijn singles in je regio, wanneer je de test eenmaal hebt volbracht.

EliteDating : Inclusief een persoonlijkheidstest

Wanneer je je aanmeldt op deze dating site, word je verzocht een aantal vragen te beantwoorden. Deze toets neemt ongeveer 15 minuten in beslag en is gemaakt door specialisten in romantische relaties, in het bijzonder via internet.

Dit lijkt misschien lang, maar we raden je sterk aan om het niet te veronachtzamen, want jouw resultaat op Elite Dating hangt hier grotendeels van af.
Neem daarom je tijd om elke vraag zorgvuldig te beantwoorden.

Vragen over je karakter:

In hoeverre beschrijven de volgende bijvoeglijke naamwoorden jou?

  1. Emotioneel totaal niet    tussenin    helemaal wel
  2. Sociaal
  3. Vriendelijk
  4. Vrolijk

Het doel van deze test is niet om uit te vinden wat jij wilt, maar om te ontdekken wie je echt bent, zodat anderen je kunnen vinden.

Vervolgens zal het voldoende zijn om een aantal regels over je verlangens over te nemen op je persoonlijke omschrijvende pagina.

De eerste vragen op www.elitedating.be hebben betrekking op je karakter:
Wat is je temperament?  Bent je emotioneel, een knuffeldier, sociaal, joviaal, vriendelijk …

Vragen over je gewoontes:

Met je  dagelijkse gewoonten wordt uiteraard ook rekening gehouden:

Stel je voor dat je partner niet op de hoogte is van je gewoontes en het staat hem/haar tegen? Aldus is het beter om al deze elementen van je persoonlijkheid vóór de eerste kennismaking te weten.
Naar onze mening voorkomt dit mogelijke schade in een toekomstige relatie. Onze raad luidt daarom om hier heel eerlijk te zijn.
Het is zinloos om op  EliteDating te liegen: Alles komt op een zeker moment toch aan het licht.

Zelfs als je vindt dat het om een klein leugentje gaat, kan de schade in de toekomst enorm zijn. Denk niet te makkelijk over de liefde!

Vragen over je ideale match:

Wat zou een dating site echter zijn zonder vragen met betrekking tot de persoon van jouw dromen. Door te weten wat je online zoekt en wenst, voordat je aan je zoektocht begint is de beste manier om te slagen. Het is daarom van belang om alvast een beeld van het type persoon te hebben, dat je zoekt: Rustig, schoon, interessant, buitensporig …
Naar een onbekende gaan, zonder na te denken over het karakter en de gewoonten die je zoekt, is niet aan te raden. De vragen die Elite Dating op deze pagina stelt, zijn niet van levensbelang, maar eenvoudig en praktisch:

Ben je op zoek naar een roker of niet? Een gelovig mens? etc …
Ons oordeel: in België zal EliteDating.be zich uitbreiden met een ledenbestand bestaande uit tienduizenden leden.

Vanwege haar geavanceerde klantenservice en de persoonlijkheidstest is deze online dating site echt aan te raden om met succes de liefde te vinden.
Alleen serieuze mensen slagen op deze betrouwbare en kwalitatief goede website. Aan jou om het te testen.