Contactsenior.com: Voor de serieuze senioren van België

  • Ervaring : 7 / 10
  • Leeftijd : 50 +
  • 26 registraties
Bezoek Website

Contactsenior.com is een dating site om de juiste partner te vinden voor mensen die een beetje ouder zijn dan de bezoekers die aanwezig zijn op andere websites. Het is inderdaad soms moeilijk om iemand van je eigen leeftijd of in je omgeving boven een bepaalde leeftijd te vinden. Bovendien is de mentaliteit niet hetzelfde en dus kunnen sommige mensen tijd en geld verliezen aan deze sites. Dus op een gespecialiseerde website als Contactsenior.com zal je niet langer hoeven te liegen over je leeftijd en kun je vooral mensen ontmoeten, die daadwerkelijk bij je passen.

Een groot aantal handige functies

Contactsenior.com past zich aan jouw wensen aan. Je krijgt waarachtig de kans om op te vallen en een groot publiek aan te trekken voor jouw ontmoetingen.

Geef zichtbaarheid aan jouw profiel

Ten eerste is het mogelijk om je profiel als eerste te laten verschijnen in de zoekresultaten. Dit is zeer praktisch, want zodra je eenmaal in de top staat, zullen veel meer mensen op je profiel klikken en contact met je op gaan nemen. Hoe meer je bent opgevallen, des te groter het aantal berichten en de potentiële ontmoetingen zullen zijn!
Verder heb je op deze site ook de optie om de zichtbaarheid van jouw profiel te verhogen. Dit betreft de gelegenheid om op de site van Contactsenior.com door zoveel mogelijk bezoekers gezien te worden en daardoor je kansen op ontmoetingen te maximaliseren. Jouw foto zal op alle pagina’s van deze website te zien zijn en je ontvangt dankzij je foto snel bezoeken.

Het gebruik van de “kus” hulp

Tot slot, heb je de optie om “kiss” (kusjes ) te sturen naar mensen die jou bevallen. Dit is een nogal romantische techniek om iemand te verleiden. Dezelfde persoon zal je een kus terugsturen, zodat jij weet, dat zij ook niet onverschillig staat tegenover jouw profiel. Zodoende heb je eenvoudige en effectieve middelen tot je beschikking om mensen te ontmoeten!

Gratis registratie, maar moeilijk te vinden.

We hebben geprobeerd om ons te laten registreren op de website van contactsenior.com en dit is niet zo eenvoudig. Vooral voor beginners op internet namelijk, zul je goed uit moeten kijken, voordat je iets klikt! Zodra je je e-mailadres en andere informatie hebt opgegeven, zoals je bijnaam, word je doorgestuurd naar een pagina, die een aantal betalende abonnementen voorstelt. Je moet je kwalificeren om voor de gratis registratie in aanmerking te komen, je gaat helemaal naar beneden (rechts) op de pagina en klik op “Ik neem later een abonnement.” Deze link van de site van Contactsenior.com is nogal discreet en dat is niet toevallig zo gemaakt door Contactsenior.com, omdat ze willen dat je een abonnement aanschaft. Mis derhalve niet de gratis registratie zodat je deze site kunt leren kennen.

Voordelen van het afsluiten van een abonnement.

Voor de meest gemotiveerde onder u, is het mogelijk om je in te schrijven op een premium engagement, om jouw kansen om te kunnen daten te maximaliseren. Dit geeft je een veelvoud van voordelen en opties, waar niet-geabonneerde gebruikers geen toegang tot hebben.

bijvoorbeeld, met een gouden abonnement kun je profiteren om 30 maal in de top te verschijnen, bij het zilveren abonnement kun je 20 keer hiervan profiteren en bij het bronzen abonnement 10 maal. Bovendien heb je toegang tot expres berichten via de webcam, het onbeperkt versturen en lezen van tekstberichten en er zullen je geen beperkingen worden opgelegd om profielen te bekijken. Het aantal foto’s dat je kan posten op de site Contactsenior.com is afhankelijk van jouw inschrijving, maar ligt tussen de 4 en 8 foto’s. Dientengevolge is er dus een ruime keuze voor jou beschikbaar via deze abonnementen, zodat jij prachtige dates kunt maken.