Be2.be: Op dit moment één van de meest serieuze diensten

  • Ervaring : ? / 10
  • Leeftijd : 30 +
  • 52 registraties
Bezoek Website

be2 is een oudere datingsite, al sinds 2005 aanwezig in Frankrijk en België en heeft zich ontwikkeld, doordat er rekening gehouden wordt met de behoeften van singles.

De nieuwe interactieve functies en de oprechtheid van geregistreerde leden, zorgt ervoor dat dit een website van hoge kwaliteit is, waar het fijn is om tijd door te brengen. Jouw gratis registratie gaat vergezeld met een persoonlijkheidstest. Vergeet niet om deze vragen te beantwoorden, want ze geven de zoekmachines op deze site aanwijzingen over jouw persoonlijkheid en wat je precies zoekt online.

Deze servers zijn krachtig en maken het mogelijk, om een lijst van 10 contacten die jouw profiel matchen voor te stellen, zodra je deze test beëindigd hebt. Daarom is het belangrijk om de gestelde vragen eerlijk in te vullen.

Een site die er mooi uitziet en die gemakkelijk is in het gebruik

Is het je nog nooit gebeurd om je ergens te willen inschrijven, maar dat je niet goed weet waar je moet beginnen? Of dat alles nog niet goed geïntegreerd is, zodat je niet eens weet waar je moet klikken, omdat er te veel links en knoppen zijn? De be2-interface vereenvoudigt jouw leven volledig. Op je beeldscherm krijg jij slechts die tabs te zien, die je echt interessant vindt, namelijk de homeknop, jouw aanbevelingen (10 aangeboden contacten), je profiel en de berichten. Hierdoor heb je alles wat je nodig hebt om te starten en je contact met leden kunt hebben door berichten te verzenden of te ontvangen.

Een degelijke en eenvoudige persoonlijkheidstest

Het persoonlijkheidsonderzoek is het sleutelelement dat be2 dichter bij andere serieuze dating sites brengt. Het bestaat uit een aantal vragen over je leven, je karakter en de gewenste partner, die je bij je registratie meteen moet beantwoorden.

Dit is een onderdeel, waarmee serieuze sites zich onderscheiden van gewone datingsites. De vrijgezel die niet oprecht geïnteresseerd is in een serieuze ontmoeting, zal niet de moeite nemen om deze vragen te responderen.

Of, wanneer de server van be2 zijn motivaties herkent, zal ze hem slechts alleenstaanden presenteren, die net zoals hij alleen geïnteresseerd zijn in een kortstondige relatie. Dus wees niet bang om de gestelde vragen te beantwoorden en doe het oprecht, want volgens een recente online enquête onder de leden die de test hebben gemaakt, worden de voorgestelde aanbevelingen van de leden van be2 naar aanleiding van deze toets voor 95% gewaardeerd.

Eerlijkheid is een principe waar je niet omheen kunt zonder het risico te lopen dat je daarna op je eigen vingers moet bijten. In de loop der jaren is deze persoonlijkheidstoets verbeterd en ontwikkeld. De Psychotherapeuten die de test van be2 ontwikkelen hebben onlangs besloten om deze iets te verlichten en alleen die vragen te behouden die werkelijk van belang zijn. Dit maakt het minder lang en zwaar om te beantwoorden.

Vragen om meer over je persoonlijkheid te leren

Je kent zonder twijfel je eigen karaktereigenschappen.
Maar be2, of de daar ingeschreven singles kennen ze niet.
Sommige vragen worden gesteld om meer over je instelling tegenover de liefde en je algemene aard te leren ontdekken. Alles wordt in aanmerking genomen op de manier waarop jij je zal gedragen, wanneer je een liefdesrelatie met iemand deelt.

Vragen om je verlangens te achterhalen

Zoveel mogelijk te weten komen over jou is een goede zaak, maar dat werkt naar twee kanten. Zorg ervoor dat je zeker en veeleisend bent in wat je nodig hebt en wat je online zoekt: Geef hier antwoord op de vragen betreffende jouw ideale partner. Kijk uit, de ideale partner impliceert niet dat je een vrijgezel “aangeboden” krijgt op een presenteerblaadje. De be2 servers geven je een simpele aanbeveling. Aan jou om vervolgens door je charme te gebruiken in contact proberen te komen met deze persoon.
Hier een voorbeeld van een gestelde vraag:

Een partner met een traditionele zienswijze op een relatie en de taakverdeling is voor jou vooral:

  • zeer aantrekkelijk
  • best aantrekkelijk
  • niet goed niet slecht
  • vervelend
  • erg vervelend

Aan het einde van de test, wordt een vraag gesteld, waar je met de knop het vinkje aan of af moet klikken. Dit geldt voor e-mailberichten naar andere leden om opnieuw te starten.
Sta jij be2 toe om jouw e-mails door te sturen naar andere singles?

Bijvoorbeeld, “[jouw voornaam] heeft je profiel [voornaam van ander] bezocht , antwoord hem snel!” Wij adviseren jou dit vakje te selecteren, dit zal het aantal bezoeken op je profiel verhogen, zodat je kansen op het vinden van je geliefde sneller gaat. Uiteraard worden deze e-mails alleen naar ingeschreven vrijgezellen van deze site verzonden.